I de weekender der ikke er holdturnering, vil der være mulighed for at komme til stævner.
Hvis I er interesseret i at modtage stævneindbydelser, kan I rette henvendelse til Ungdomsudvalget, som vil sørge for at I modtager stævneindbydelser pr. email. I kan også selv søge stævner på www.badmintonpeople.dk – yderligere information og hjælp til at finde stævner kan fås ved henvendelse til Ungdomsudvalget.

Stævnetilmeldinger skal gøres af spilleren via badmintonpeople.dk

Se vejledningen ved at klikke HER

Hvis du har yderligere spørgsmål vedr. stævnetilmelding kan du kontakte "Ungdomsspillerudvalget".

Det er nødvendig med en spillerprofil på "Badmintonpeople" for at kunne tilmelde sig stævner.

For de yngste spillere, der ikke selv har en e-mail, er der en forældre/barn funktion, så forældre opretter sig på Badmintonpeople med deres eget login og tilknytter deres barn/børn som underbrugere (spillerprofil). Når barnet ”kan selv”, dvs. har egen e-mailadresse, kan under-brugeren laves om til en almindelig bruger. Systemet har en god hjælp indbygget. Alle steder er der en knap med hjælp, og nederst i skærmbilledet er der link til vejledninger til hele systemet. Det er vigtigt at fastslå, at betaling for stævner og licens skal ske på badmintonpeople.dk, og ikke via Aars Badmintonklubs egen tilmeldingssystem.

Licens
For at kunne spille til stævner under DBF (Dansk Badminton Forening), skal spillere betale licens. Der skal KUN betales licens for Elite række spillere. Licens skal betales under Badmintonpeople.dk -  licens betales KUN en gang pr. sæson.

Kørsel til stævner
Foruden stævnegebyret er kørsel til stævner forældrenes ansvar. Der kan evt. aftale samkørsel med andre forældre.

Niveauopdeling
Nybegyndere - D-rækken
Let øvede - C-rækken
Øvede - B-rækken
Meget øvede – A-rækken, Mester -og Elite-rækken

Fra ungdomsudvalgets side kan vi hermed opfordre så mange som muligt, til at deltage i disse stævner, da de giver mange gode oplevelser og nye kammerater.
Der findes stævner for både helt ny-begynder og spillere som har spillet i flere år.